God linker!

Her finner du gode tur-linker til andre friluftssider!
Følg med! Hilsen Iver Gjelstenli


www.turistforeningen.no
Den Norske Turistforenings web-sider med opplysninger om hytter og turmuligheter i hele landet.


www.mrtur.no
Molde og Romsdals Turistforening er kjent for sine velholdte hytter: Måsvassbu, Vasstindbu, Svartvassbu, Hoemsbu, Reinsvassbu og Brandstadbu på strekninga Mittet/Vistdal ved Langfjorden i nord til Øksendalen i sør.

www.aast.no
Aalesund og Sunnmøre Turistforening har 3 hytter i området sør for Ålesund («Sunnmørsalpane») og 10 hytter i fjellområdet mellom Tafjord, Romsdalen og Oppland.

www.kntur.no
Kristiansund og Nordmøre Turistforening 7 hytter i Dovre/Sunndalsfjella, 2 hytter i Trollheimen/Innerdalen og 5 hytter på fjordruta ute ved kysten.


www.ntk.no
Norsk Tindeklub. Opplysninger om blant annet om tindeklubbens tre hytter i Vengedalen, Giklingdalen og Skagadalen.


www.klatring.no
Norges Klatreforbund. Her finner du massevis av informasjon om klatreklubber, klatreområder og klatring både ute og inne. Fyldig liste med interessante linker.


www.skirisport.com
Lars- Erik Roald og Dag Næss presenterer klatring/buldring i Romsdalen og selger «kalk».

http://home.no.net/bjartebo/linker.html
Anne Grete Nebell og Bjarte Bø har utgitt klatreførerne Klatring i Romsdal og Klatring i Innerdalen. På disse web-sidene får du mer informasjon og oppdaterte nyheter om klatring i Romsdal.

www.tinderogbanditter.com
Tore Klokk tilbyr guiding og opplæring innen klatring og annen fjellsport/friluftsaktiviteter.

www.solli-adventure.no
Informasjon om Erik Holo retaurerte redningsskøyte RS 21 «Solli» og hans mange tilbud til opplevelser og utflukter med utgangspunkt til båtturer.

www.fjellfestivalen.com
Fjellfestivalen på Åndalsnes er blitt en årviss sommetradisjon. På disse sidene får du oppdatert informasjon om progammet.

www.slf.no
Syklistenes Landsforening har gjennom mer enn 50 år jobbet for syklistens interesser. Organisasjonen utgir et interessant sykkelblad fire ganger i året (På Sykkel) og har også en innholdsrik web-side.

«Under Goksøyra i Eresfjord».
Bjørn Magne Øverås er aktiv klatrer og friluftsmann bosatt ved foten av Goksøyra i Eresfjord. Hans hjemmeside inneholder en masse gode fjellfoto fra området.


Turtips i Fræna.
Naturen i Fræna har mye å by på. Her finner du forslag til turer til de fleste topper og naturperler, fjell og hav. Laget av Eivind Kringstad.

Tilbake til hovedsiden